選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
Bepure Beauty In Water Filter 艾草美肌淨水除氯過濾器

【讓「艾草」治療你的每一寸肌膚】改變你皮膚的可飲用水 ! 


呢個夏天,就把自然帶返屋企,把「艾草」融入生活的細節,享受沐浴好時光,養出自然好肌膚。


呢個過濾器有咩特別呢 ? 佢唔係純粹美容咁簡單嫁Bepure利用韓國傳承千年既古老護膚智慧,為大家幼嫩既頭髮及全身肌膚帶來即時滋潤保濕,同時消炎抗菌及舒緩肌膚問題嫁 ! 


韓國古時就係用艾草為初生 Baby 與媽媽作為第一個沖涼護理 ( the first bathing),為寶寶既嬌嫩皮膚傳遞像媽媽一樣溫柔的保護,而且,用艾草給寶寶洗澡,唔只可以預防同治療痱子,驅除蚊子防止叮咬,仲可以防止皮膚病,大人、寶寶的皮膚起到好好既保護作用嫁。


加上呢個過濾器大部份都係由食物成分組成,啲水飲左都唔洗擔心嫁,同時確認FDA安全標準,對全家人加埋寵物用都好放心啦 !


Bepure Beauty In Water Filter Wormwood 艾草美肌淨水除氯過濾器 160g


自來水含有大量雜質,有無諗過佢可能就係令大家過敏脫髮、皮膚敏感、濕疹既源頭呢?


呢個過濾器大約500億網眼過濾芯,有效清除自來水中既有害物質,好似鐵銹、雜質、餘氯、細微粒子、重金屬及污染物等等而且符合美國FDA食品檢驗標準 ! 


成份: 艾草,維他命C,維他命E,積雪草,海藻糖,月見草油,燕麥粉


自古以來,人們就喜歡在夏天用艾草煮水洗澡,因為可以消炎止癢,令身體保持清涼乾爽,仲可以讓你徹底告別出油出汗,沒有皮膚瘙癢既煩惱,連蚊蟲都不敢靠近嫁。


艾草能夠帶來溫暖感,適合經常坐在冷氣下,缺乏運動的都市人,有效改善血液循環、敏感、濕疹,並增強免疫力,減少患上感冒。而且艾草可以抑制病菌、淨化身心及放鬆神經。


《本草綱目》就話:「艾葉能灸百病」。艾草又稱「醫草」,古代已有用艾草洗澡,健膚、除菌和養生既習俗。艾草能殺菌、止癢、溫經絡、驅人體內寒濕,善透人體經絡,能預防患上濕疹。


當沖涼時,肌膚正處於放鬆狀態,毛孔自然打開,呢個時候艾草加上其他營養成份就更容易滲透,驅除身體內既寒濕之氣,可以幫助調理身體,緩解濕疹,艾草有活血行氣的功效,全身血液循環好左,氣色自然就會愈黎愈好啦。


而且用佢洗臉就更加有埋養顏功效啦,可以為肌膚抗菌消炎,同埋即時滋潤保濕,瞬間鎮定補水,同時即時舒緩及鎮定皮膚敏感、紅腫或者過敏的症狀! 


而且成人、小朋友及寵物不同既皮膚都啱用,可以改善沖涼後出現既過敏,皮膚乾燥等情況。


純粹又安全,沒有一點刺激性,照顧到所有膚質,孕婦、寶寶、寵物都能安心使用,呵護全家人的肌膚。


【本文由Korean Beauty Secret 撰寫,未經授權,請勿轉載 】




好多雜誌都推介嫁 ! 








Bepure Beauty In Water Filter 艾草美肌淨水除氯過濾器

  • 品 牌: La Muse
  • 型 號: Bepure Beauty In Water Filter
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$298.0
  • 可使用積分: 29800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

【喚醒每一寸肌膚】La Muse 一推出就已經賣斷市,因為天然成份生產數量絕對超少 ~ !!!  本來呢款4合1高保濕精華油海鹽磨砂只係for La Muse SPA House用, ..
HK$238.0

Bepure Miracle Heel Balm 奇蹟美足腳跟防裂護腳霜 + 腳膜套 -11%
夏天咁熱,最好就可以著得涼爽啲,輕鬆又方便既涼鞋同人字拖鞋就最得我地歡心啦, 不過腳跟龜裂就好難看啦!想靚就緊係要由頭靚到落腳啦, 「腳部肌膚」既保養都好重要嫁! 好多時一眼就望到對腳嫁啦..
HK$188.0 HK$168.0

“LUNA's Pick” 讓罩杯升級、臀部提升的豐胸美臀精油 >>一直以黎好多客人都問我有無好既美胸產品介紹,但講真我搵左好多但成分真係唔多滿意, 所以都唔會介紹比大家,我要求既係..
HK$348.0

La Muse Special Signature Slim Cream 塑身排毒輕盈纖體乳霜 -25%
韓星快速纖腰魔法 ~ !!!幫大家加快減肥速度 !!! 瘦身纖體、加快燃脂、擊退橙皮紋及水腫問題 ~ !冬天同新年過後,不知不覺啲鬼鼠肉可以偷偷地出現嫁啦 ! 對於女仔同男仔,其實減肥都係一場持久戰,..
HK$358.0 HK$268.0