Abib 係韓國 Olive Young 上排名好高㗎

《具景伊》李英愛頹廢風但皮膚仲keep住睇到超嫩滑嫁!

Posted by rebecca 07/12/2021 0 Comment(s)

李英愛「防腐級」凍齡秘訣,山茶花護膚一定要學!

 

韓國動作驚悚電視劇《具景伊》李英愛頹廢風但皮膚仲keep住睇到超嫩滑嫁!

50歲「氧氣女神」李英愛,素顏都可以好靚

 

具景伊

 

想好似李英愛咁歲月不留痕,擁有白滑無瑕的肌膚?佢嘅自家護膚品牌 Lyanature 你就要認識啦~

Lyanature

 

李英愛個人護膚品牌

2013年李英愛一手創立個人護膚品牌「Lyanature Co.」,主打天然有機,令敏感肌膚嘅人都可以放心使用。

李英愛深信大自然就係令人擁有健康美麗肌膚嘅泉源,而皇牌山茶花籽護膚油更加係來李英愛保持良好膚況嘅必用品!

佢好注重每日嘅肌膚保濕,平日用山茶花油為肌膚保濕,而且加埋有具抗氧化、修護、恢復彈性功效,自然就可以令肌膚就算喺乾燥嘅季節都可以散發出自然光澤啦。

 

李英愛個人護膚品牌

 

Lyanature 品牌理念

「Lyanature Co.」李英愛自家品牌嘅產品都採用 100% 純植物成份,而且不含化學物和防腐劑,堅持天然護膚品的理念。

而啟發李英愛推出呢個天然護膚品品牌嘅就係佢嘅祖母,因為早年護膚品仲未流行,佢嘅祖母就會用來自大自然的護膚材料,為自然打扮,好似天然嘅洋愧花洗頭、蓖麻油護髮、山茶花油按摩臉部,所以呢啲都成為左李英愛打造「Lyanature Co.」護膚品牌嘅天然元素。 

Lyanature 品牌理念

產品用好簡約嘅設計,充滿著大自然的清新感覺,產品由潔面梘、洗面奶、卸妝油、爽膚水、保濕面霜、眼霜、精華油,到沐浴露、洗頭水、護髮素、潤膚油等都應有盡有~

而且仲有特別為佢雙胞胎而特別推出既 Moms & Twins 護理系列,令孕婦、媽媽和幼兒都可以使用的產品,由純淨的植物成份組成,不含防腐劑和化學藥品,對孕婦和胎兒的健康無害,並且對皮膚的刺激性為 0.00,加上弱酸性,因此不必擔心嬌嫩和敏感皮膚,從0歲到成人的所有年齡層的人都可以放心使用。

所以想好似50歲「氧氣女神」李英愛素顏都好靚,就絕對要認識「Lyanature Co.」啦!

Lyanature Co.

 

評論