選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
Calmomentree Australia Lime First Serum 天然澳洲青檸2in1爽膚水+精華

懶人護膚全效精華 : 卸妝洗臉之後,直接用呢支就可以啦 ~  


令你感到前所未有的清新醒膚精華,肌膚可以飲飽水既醒膚 + 導入高濃縮補水精華,一支有齊修復、保濕、舒緩、抗氧化、美白功效,高度集中成分,幫肌膚PH值回復正常健康狀態,有效改善膚質,鎮靜緩解肌膚突發性問題,絕對係敏感、脆弱肌女仔既救星 !


Calmomentree Australia Lime First Serum 天然澳洲青檸2in1爽膚水+精華 330ml


質地喺水同gel之間,又有偏水既清爽感覺,而且吸收速度好快,好適合當妝前保養,就算油性肌都好適合用黎做保濕基底嫁,之後就只需要補番一層清爽又透薄既Emulsion乳液就可以啦 ~


選用來自澳洲的天然青檸提取物和芬蘭地區的維他命樹提取物,含有豐富維他命A、維他命E、礦物質、氨基酸,為皮膚帶來天然的滋潤的保濕功效及活力。


同時,強力的抗氧化功效,讓你皮膚變得更加明亮、美白,及改善你的皮膚質素,達到舒緩、平衡、清爽的護膚效果,幫助皮膚增生膠原蛋白及加強肌膚的修復能力,增強皮膚的彈性及光澤。


配合塔斯馬尼亞雨水的純淨水成份,有淨化皮膚及收歛作用的青檸,就能減少毛孔的污垢及阻塞情況,並達致平衡油脂分泌、改善粗糙、預防痘痘及減少黑頭的出現,對收細毛孔及對抗痘痘有顯著的作用,並可以塗於臉部及背部皮膚,然後塗上青檸控油淨膚乳液,就可改善油脂分泌過盛的問題。


不含酒精、香料、色素,一切都係純天然低刺激配方,就連眼睛周圍都可以搽,實在太厲害啦 ~ !


簡單一瓶,就可以喺真皮層解決敏感問題,痘疤問題,仲可以修護肌膚,令肌膚水油平衡,敏感性肌膚也可以有舒緩鎮定效果,同時幫肌膚補足水份 ~ !!!


[天然的強效美白作用] 維他命樹果實提取物擁有比獼猴桃6倍以上的維他命C和比檸檬多5倍以上的維他命E成分,有效提亮你的皮膚更加明亮通透。


[皮膚鎮靜,提亮功效] 恢復受損皮膚同時亮膚色,讓你皮膚變得更加健康。


[強力的抗氧化及加強皮膚彈性功效] 壓制皮膚細胞內的氧化現象,從細胞內開始變得更加健康,提供更大的彈力。


[優質的保濕效果] 含有豐富的維他命A、維他命E、礦物質、氨基酸成分,幫你乾燥的皮膚提供優質的保濕效果,讓皮膚變得更加滋潤。


主要成份 : 青檸提取物,維他命樹果實提取物,猴麵包樹提取物,塔斯馬尼亞雨水,雪蓮


8無添加 :  No CMIT / MIT,No 防腐劑,No 矽有機樹脂,No 二氯苯氧氯酚,No 合成色素,No 人工香,No 三乙醇胺,No 滑石


【本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載 】


Calmomentree Australia Lime First Serum 天然澳洲青檸2in1爽膚水+精華

  • HK$358.0
  • 可使用積分: 35800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

 頭髮乾又毛燥,好難打理又超似亂草 ? ​用佢可以令秀髮keep住順滑同飄逸,2合1功效,日常當護髮素用,有時間每星期當髮膜敷一次, 保濕滋潤之餘,仲可以令髮絲充滿光澤感嫁 ~ ..
HK$328.0

Calmomentree Calm Bath Loofah 天然2in1擦身布+化妝袋 ♥ 捽老泥布 ♥  1塊 佢唔係一個袋仔咁簡單嫁, 佢仲可以幫你洗走哂身體既老泥積..
HK$48.0

Calmomentree Australia Lime Emulsion 天然澳洲青檸控油淨膚乳液 New
質地清爽的水感清新感覺,吸收速度超快,對肌膚零負擔,而且具有鬆弛神經作用,令你得到前所未有的清新醒膚感覺 ~ !Calmomentree Australia Lime Emulsion 天然澳洲青檸控..
HK$338.0

Calmomentree Greece Olive Face/Body Lotion 希臘橄欖2in1面霜 + 潤膚露 New
產品被美國的非盈利團體EWG認定為“孩子護膚用品-綠” !肌膚的守護者 : 臉、全身都可以使用,就算敏感肌膚都唔洗擔心,大人和小孩都適用,輕鬆"照顧"所有家庭成員 ~ !!! 令你及家人喺屋..
HK$308.0

Calmomentree French Lemon Balm Face/Body Wash  2合1法國檸檬生薑洗面+沐浴露 New
香港濕氣重,如果你成日覺得好易攰及頭重重等濕重症狀,就用佢洗澡去除體內濕氣啦,加上清新香氣可以令人精神為之一振,而且有助於緩解皮膚過敏和頭痛問題嫁 !Calmomentree French Lemon..
HK$318.0