Herbloom

Herbloom

韓國有機純素護膚品牌~Herbloom!最純淨天然的有機成份,抗污染的護膚秘密 Story of Kombucha


來自全羅南道寶城,康普茶含有抗氧化劑(是綠茶的4倍),包括益生菌發酵過程中產生的葡萄醣醛酸、多酚和維維他命,有助於消除自由基,令肌膚回復通透及健康。皇牌紅茶酵素抗污染系列,由甜紅茶發酵而成,蘊含多種營養成分,為都市女性易受刺激的肌膚提供最天然的雙重保護。獨有配方證實能夠有效抑制污染物,讓肌膚免於污染損害,另外更能中和加速皮膚老化的自由基。

簡單步驟就可以帶來8大護膚功效:
。帶來抗污染及抗氧化保護 。讓肌膚變得飽滿富彈性 。提供24小時保濕滋潤 。立即淡化細紋
。肌膚即時提亮31%,使用4星期提亮52% 。即時修飾毛孔 。膚質即時變得柔滑細緻 。膚色變得均勻,健康紅潤

✔️100% 純素。在產品開發過程中,我們不使用任何動物成分,也不進行動物試驗。
✔️利用天然植物成分,貼近大自然製造。
✔️所有成分EWG綠色成分。無過敏。沒有人造香料。它是最安全的護膚品。
✔️使用有機成分。我們關心地球、動物和您的健康。


顯示:
排序方式:

Herbloom Green Clear Vegan Cleansing Oil to Foam 純素瞬間潔淨洗卸潔膚液

Herbloom Green Clear Vegan Cleansing Oil to Foam 純素瞬間潔淨洗卸潔膚液 同好多客人傾計,發現原來好多用開cleansing oil 既客人都話好難搵..

HK$198.0

Herbloom Organic Kombucha Plant Biome Serum 有機紅茶酵素抗污染淨膚精華

Herbloom Organic Kombucha Plant Biome Serum 有機紅茶酵素抗污染淨膚精華 Herbloom 最純淨天然的有機成份,抗污染的護膚秘密 Story of Kom..

HK$318.0

Herbloom Organic Kombucha Plant Biome Toner 有機紅茶酵素抗污染淨膚精華爽膚水

Herbloom 最純淨天然的有機成份,抗污染的護膚秘密 Story of Kombucha (紅茶酵素)!我地每日都要面對各種空氣污染、紫外線污染、街上灰塵、室內冷氣、塵蟎等呢啲睇唔到既污染,呢啲都..

HK$208.0

Herbloom Tone Up Vegan Sunscreen 偽素顏美白保濕防曬霜 SPF50+ PA++++

出街唔想化妝,但又唔想素顏出街?呢支tone-up 偽素顏防曬霜就啱晒啦~透薄、清爽、潤色,一次過幫你打造出低調女神亮白肌!Herbloom Tone Up Vegan Sunscreen SPF50..

HK$218.0