選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
La Muse Cell Repair Ampoule Set 激活能量細胞修復導入精華液 8ea

含有美容界最趨之若鶩既奢華6種Peptide成份其中仲有大家一聽到就心心眼既「美容界的黃金」藍銅胜肽 Copper Peptide !


細胞能量導入成份蘊含 6 Type Of Peptide 肌膚再生肽、神奇的積雪草,同時多過20種以上植物提物物,令細胞激發無盡能量,賦予肌膚前所未有的卓越力量,開啟肌膚無齡新時代!


La Muse Cell Repair Ampoule Set 激活能量細胞修復導入精華液 8ea x 3.5ml


6合1 功能 : Elasticity 彈性 + Moisture keeping 保濕 + Gloss 光澤 +

Nourishment 營養 + Whitening 美白 + Wrinkle improvement 改善皺紋


為肌膚細胞注入源源不絕的能量,有效快速滲透至真皮層,促進肌膚組織重活,幫助肌膚細胞排毒,提高緊緻度與彈性,令肌膚徹底掃去歲月痕跡 ~!


為細胞注入能量,迅速改變皮膚的正常代謝功能,淨化皮膚積聚的毒素,淨化後達到舒緩狀態,超凡修復同時促進細胞能量的供應及輸送,加強膚質的重組效應,激活細胞代謝更生,同時提高皮膚免疫力能長時間提供防禦,免受外來環境壓力的影響及傷害,鞏固肌膚自身內在的修復機制,同時有助重整肌膚健康狀態。


比精華更有效更濃縮既 Ampoule(安瓶)成份,可以直接高效滲透到肌膚底層,修復肌膚防止衰老、賦予肌膚每個細胞的能量、恢復肌膚細胞個體及肌膚的自身結構。


含有 6種Peptide 胜肽 : 


藍銅胜肽 Copper TriPeptide -1 : 被譽為「美容界的黃金」,價錢為黃金的兩倍,美容界最趨之若鶩的奢華成份,是不得不認識的抗衰老潮流,藍銅胜肽能由人體天然產生,是維持細胞活動及修復皮膚的重要養份,但人體內的藍銅胜肽濃度,會隨著年齡下降,細胞活力亦隨之顯然下降!


藍銅由三個胺基酸(Tripeptide)及銅離子組成,份子極小,醫學實驗證明,藍銅胜肽能有效增生膠原蛋白及透明質酸,幫助皮膚幹細胞生長,效果比傳統成份維他命C、褪黑色素、AHA等更為卓越,而刺激性亦比其他成份低,能直達基底膜,激生肌底骨膠原,有效修復肌膚,使肌膚豐厚有彈性、抗氧化、擊退皺紋、幼紋,用後肌膚更緊緻亮滑,具有前所未見的透明感,瞬間修復脆弱受損的肌膚,為肌膚注入再生之力,有效改善肌膚瑕疵,提升肌膚質素,讓你逆轉時光,重拾完美嫩肌!


棕櫚醯三肽-5 Palmitoyl Tripeptide-5 : 非常小的分子,可以層層滲入肌膚,功效可與注射既骨膠原媲美嫁,具有促進真皮層中膠原蛋白和彈性蛋白合成的性能,為肌膚補充膠原蛋白,提升肌膚彈性,顯著減少臉部皺紋, 同時仲具有增強細胞活性,提升肌膚含水量,增強肌膚光澤,改善膚色的特性。


佢特別在可以"叫醒"細胞因子TGF-β,令佢地唔好偷懶,快速形成膠原蛋白,同時又可以抑制MMP(基質金屬蛋白酶)的活性,保護了膠原蛋白被降解,經臨床證明,可減少並改善皺紋的生成,避免皺紋改變肌膚外貌,而且仲具有消炎功效,可改善並保護肌膚,減少細紋,令肌膚又滑又柔軟。除左可以修復受損肌膚外,都可以避免環境與老化對肌膚造成損傷。


六胜肽 Acetyl Hexapeptide-8 阻斷神經與肌肉間的神經收縮衝動,使過度收縮的臉部肌肉得以放鬆,防止出現表情紋, 同時能迅速增強彈性,在皮膚建立防護膜,使肌膚全效緊緻,提升臉部輪廓,同時塑形瘦面,令你的臉部肌膚回復光滑 ~ !


另外,仲有Rh-polypeptide-1,Rh-oligopeptide-1,Rh-oligopeptide-2,能夠為肌膚提供全面呵護,有效解決令肌膚衰老、能量流失、細胞功能喪失、以及肌膚組織衰弱等問題。


肌膚再生肽刺激細胞(如膠原蛋白、彈性蛋白以及透明質酸)的生成和再生,改善膚質,有效加強肌膚組織結構及更生,令肌膚緊緻白皙,充滿彈力。


有效提高皮膚彈性,促進細胞再生,給皮膚充足的水分並且持續保濕。


而且內含保加利亞艾草提取物,為皮膚提供保護層避免外界損傷;


並且含有神奇的肌膚舒緩成份 : 高達53%的積雪草精華,舒緩修復皮膚,讓皮膚達到水油平衡,同時具有優秀的緊緻提拉,營養亮膚效果 ,從皮膚深層補充水分,同時在表層形成保濕保護膜 !


由皮膚底層改善膚質,促進血液循環,啟動細胞自我既修復同更新能力,改善凹凸洞煩惱,同時對痘疤去印都特別有幫助,而且仲可以防止黑色素形成,促進皮膚既膠原蛋白生成,強效既保濕能力,加上緊緻毛孔功能,可以改善粗大毛孔問題,佢仲可以鎮靜肌膚同改善泛紅,強效抗氧化功能,延緩肌膚老化,可以令你既肌膚回復返年青既緊緻光滑彈性肌嫁  !


使用方法 : 洗臉後倒適量爽膚水落化妝棉輕抹全臉,之後取適量導入精華液搽上全臉,眼、頸都可以用。


【本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載】
















La Muse Cell Repair Ampoule Set 激活能量細胞修復導入精華液 8ea

  • 品 牌: La Muse
  • 型 號: La Muse Cell Repair Ampoule Set
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$778.0
  • 可使用積分: 77800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

La Muse Skin Repair Signature Mask 保濕彈力修復生物纖維面膜 1盒5塊 -8%
【低調卻很神既面膜】超多韓妹推介, La Muse 長期缺貨產品 ~ !!! La Muse Skin Repair Signature Mask 30g x 5 pcs 保濕彈力修復..
HK$238.0 HK$218.0

【喚醒每一寸肌膚】La Muse 一推出就已經賣斷市,因為天然成份生產數量絕對超少 ~ !!!  本來呢款4合1高保濕精華油海鹽磨砂只係for La Muse SPA House用, ..
HK$238.0

好多walk-in客人黎到見到金光閃閃,一睇見佢係24K黃金,唔洗介紹已經即掃啦 ~ ! 24K 見得到既滿滿黃金精華,仲要係滲透快 + 更吸收 + 清爽感十足既Gel狀, 唔只當精華用,..
HK$528.0

上次返韓國去 La Muse Spa House試過之後就超鐘意用佢啦,自問本身係比較懶唔多願做peeling,仲要係敏感肌,一用錯peeling產品就會即刻泛紅同第2日就出粒粒,所以我都好小心嫁,而..
HK$278.0