選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
New La Muse Collagen Firming Mask 膠原再生緊緻保濕美白面膜

超強補濕秘訣:補濕,記得先要補膠原!


韓國新一代的凍齡代表41歲尹世雅是點樣維持吹彈可破既細嫩肌膚,皮膚狀態同 20 +歲的少女無異呢? 用含有豐富膠原蛋白成份產品,就是尹世雅可以維持皮膚彈性和光滑的秘密!


好多人以為覺得乾只要補濕就好,補濕一定係長期持久既美肌習慣!但已經用左好多補濕產品啦,但肌膚仲係卻又乾燥又粗糙又無彈性同光澤?要養成完美既水嫩彈潤肌 ? 咁就要學下「補濕 >> 先補膠原啦!」


其實肌膚全靠底層既水分+膠原蛋白支持先可以睇起黎水噹噹嫁!


加上由 25 歲開始,肌底既膠原數量就會每年遞減,所以增加肌底膠原數量就好重要啦,補充足夠既膠原就更輕鬆吸收水份,養成水潤彈滑美肌啦!


La Muse Collagen Firming Mask 膠原再生緊緻保濕美白面膜 25g x 5 pcs

Repair + Nutrition + Plump 


針對充填肌底既膠原更生面膜,有效提昇彈性及緊膚,仲有埋天然美白成份(Niacinamide),即時修復肌膚緊緻度,對抗幼紋及皺紋,有效促進纖維細胞修復,激發皮膚自我修護機制,提升面部輪廓。


採用皇牌維他命B3,不但同時擁有美白和抗衰老功效,更可以幫肌膚牢牢鎖緊水分,減少油脂分泌、改善細紋、增加皮膚屏障能力、抗炎、改善暗沉,養成年輕彈滑肌!


含有水解膠原蛋白,水解就是分子更小、更容易透過細胞的更細小的分子,能夠通過肌膚屏障吸收,更快速到肌底,同時有效抵禦自由基損害膠原蛋白之外,能夠快速啟動皮膚的蛋白質生成,咁你就會漸漸睇到皮膚愈來愈彈、愈來愈細膩啦。


而且佢仲有透明質酸、蘆薈提取物等天然成份,可以高效保濕,舒緩肌膚,溫和修復肌膚,改善肌膚問題,令肌膚回復水潤、亮透、有光澤。


搭配多種長效保濕精華成份,幫助肌膚補水、鎖水進而達到持久保濕功能,改善緊繃不適、乾粗脫皮,維持皮膚的彈性及細緻度,使肌膚緊緻、柔軟、光滑有彈性。


溫和修復敏弱肌膚,增加皮膚對外的抵抗力,即時緊緻水嫩肌膚,改善乾燥鬆弛及膚色黯沉,令皮膚恢復彈性。

本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載 】






La Muse Collagen Firming Mask 膠原再生緊緻保濕美白面膜

  • 品 牌: La Muse
  • 型 號: La Muse Collagen Firming Mask
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$178.0
  • 可使用積分: 17800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

La Muse Skin Repair Signature Mask 保濕彈力修復生物纖維面膜 1盒5塊 -8%
【低調卻很神既面膜】超多韓妹推介, La Muse 長期缺貨產品 ~ !!! La Muse Skin Repair Signature Mask 30g x 5 pcs 保濕彈力修復..
HK$238.0 HK$218.0

好多walk-in客人黎到見到金光閃閃,一睇見佢係24K黃金,唔洗介紹已經即掃啦 ~ ! 24K 見得到既滿滿黃金精華,仲要係滲透快 + 更吸收 + 清爽感十足既Gel狀, 唔只當精華用,..
HK$528.0

上次返韓國去 La Muse Spa House試過之後就超鐘意用佢啦,自問本身係比較懶唔多願做peeling,仲要係敏感肌,一用錯peeling產品就會即刻泛紅同第2日就出粒粒,所以我都好小心嫁,而..
HK$278.0