選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
New Primera Moisture Smoothing Care 有機保濕修護乳霜

孕婦及敏感肌都可以用嫁 ! 


手肘、膝蓋、足部、腳跟髒髒黑黑?一般人在做身體保養的時候,往往都會忽略掉「手肘」「膝蓋」呢啲位置,久而久之角質也堆積到變黑黑一塊,而且仲會粗糙感!

夏天最鐘意著短T同短褲,但暗沉黑黑既膝蓋同手肘就唔係幾好睇啦,好多女仔以為美白呢啲位置只沖時大力揉搓就OK,但其實反而會造成傷害嫁。想要美白膝蓋和手肘,用佢軟化 + 保濕 + 美白1 take 過啦 !

呢支就可以幫到手啦 ! 「膝蓋、手肘足部、腳跟暗沉急救美白法」>> 
佢可以軟化足部、腳跟、手肘等堆積既老化角質,之後再進行保濕仲可以同步美白嫁 !


Primera Moisture Smoothing Care 有機保濕修護乳霜 150ml


溫和軟化身上既老廢角質,幫助清走足部腳跟、手肘等處堆積的老廢角質,令肌膚柔嫩白滑 ! 


生長於寒冷乾燥地區的越桔具有保濕功效,同時含有歐洲越桔花蕾提取物擁有更佳的保濕作用。


富含的花青素具有良好的肌膚呵護功效,能呵護皮膚抵禦外部環境的傷害,為容易乾燥粗糙的肌膚賦予活力。


鱷梨油不皂化物是墨西哥婦女的傳統護膚用品,可溫純柔和地呵護乾燥粗糙的肌膚,令肌膚細滑潤澤。


加上甜橙,香櫞,甘蔗等果物萃取物中可幫助去除硬厚的老化角質,令肌膚柔滑。


* 通過皮膚科測試 * 


使用方法 : 取適量如按摩般塗抹於足底、腳跟或者膝蓋等容易粗糙的部位,靜待充分吸收就可以啦 !


【本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載 】








Primera Moisture Smoothing Care 有機保濕修護乳霜

  • 品 牌: Primera
  • 型 號: Primera Moisture Smoothing Care
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$168.0
  • 可使用積分: 16800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

Primera Aroma Body Scrub Wash fresh-up ♥ Lemony Citrus 純天然温和磨砂沐浴露  -23%
檸檬柑橘純天然香氣, 檸檬草味道, 好清新喔 ~  ♥ 100% 純天然磨砂溫和去除身體角質,同時徹底清潔身體肌膚,清新濃郁芳香味 ~ ♥ 維持肌膚水潤絲滑, 混合純天..
HK$218.0 HK$168.0

冲涼時間就係最幸福既保養時光 ~ ♥ 無時間去「汗蒸幕」, 其實你屋企既「浴室」就係最好最私人既保養Spa, 就算屋企無浴缸, 只要令成間浴室成為「蒸氣室」就可以嫁啦 ~ ♥ 肌膚..
HK$198.0

Primera Aroma Body Scrub Wash keep-calm ♥ Woody Flowery 安眠 ♥ 清爽型  純天然温和磨砂沐浴露 ♥ -23%
呢支溫和磨砂沐浴露,溫和去除身體角質,同時徹底清潔身體肌膚, 令你感受到每日冲涼就好似做緊香薰按摩咁,即時可以舒緩工作一整日既神經緊張和焦慮, 高度既安撫同鎮定效果,令人心情放鬆,幫助舒緩..
HK$218.0 HK$168.0