選購任何Huxley產品滿$500, 送Huxley美容精華油5ml滴管旅行裝
New Primera Mango Butter Comforting Hand Cream Set (LIMITED)
***紀念 Let's love 活動的限量精選版****

Primera Mango Butter Comforting Hand Cream Set (LIMITED)
天然植物芒果精華深層保濕護手霜限量套裝  50ml x 3

擁有豐富保濕力的芒果籽脂和荷荷巴油打造柔嫩水潤雙手的護手霜套裝 ! 

芒果黃油和荷荷巴精油精心護理乾燥的雙手,使纖纖玉手變得更加柔和、細膩。

Original
使人聯想芒果的清新甜香,每次塗抹都會感受新鮮快樂。
芒果黃油和荷荷巴精油精心護理乾燥的雙手,使纖纖玉手變得更加柔和、細膩。

Soft Citrus
使人聯想到清新芒果的柑橘加上雪松香味,每次塗抹都會使人倍感清爽、舒心,彷彿身臨清涼冬季。
芒果黃油和荷荷巴精油護理乾燥的雙手,不油膩吸收快,使雙手變得柔和、順滑。

Rich Floral
芒果甜香加上柔和、優雅的花香,每次塗抹都會使人感受柔和氣韻。
芒果黃油和荷荷巴精油護理乾燥的雙手,緊實濃厚的質感使粗糙的雙手變得更加柔和順滑。

富含100%天然精華油和乳木果油,為乾燥的手部提供豐富營養和深層保濕的護手霜 ~ !!!

專為極度乾燥的肌膚、成日要濕手
又或者要做粗重野而令雙手變得極度粗糙既人士而設

具有即時、持續的保濕功效幫助肌膚回復滋潤嫩滑 ~ ♥

生活忙碌經常會忽略保養雙手其實每天用得最頻率同時又最易老化同乾燥既部位

而年齡又最容易被出賣的就係雙手啦如果雙手出現細紋、皺紋、乾燥龜裂

就好似話比人知你既年齡秘密一樣所以要隱藏年齡既秘密就要更細心呵護雙手啦 ~ 

【本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載 】











Primera Mango Butter Comforting Hand Cream Set (LIMITED)

  • 型 號: Primera Mango Hand Cream
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$258.0
  • 可使用積分: 25800

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

Primera Baby Sun Cream SPF31/PA++ 全天然有機寶寶防曬霜 -15%
全天然有機防曬霜, BB可以用, 孕婦又可以用, 超敏感, 有暗瘡既朋友以後唔洗再擔心啦, 呢款絕對係你既防曬首選 ~ ♥ 呵護自己既肌膚就好似BB一樣, 追求防曬力, 同時要清..
HK$185.0 HK$158.0

Primera Natural Diffuser Sunny Citrus Garden 100%天然香薰座 120ml 陽光明媚的柑橘園(Sunny Citrus Garden)彷彿是在..
HK$238.0

Primera 出返倒模面膜啦 ~ !!!  而且特別在唔你一般既面膜粉, 而係精油精華配合水分安瓶, 仲要有埋紙杯同木匙羹方便到呢 ~ !!!  Primera 既Mo..
HK$158.0

敏感性皮膚好易隨時面臨內外環境刺激同過敏因子既重重威脅,而令肌膚反覆發生問題狀況, 所以Primera特別推出CICA 系列 : 富含極高修復力成分  >> ..
HK$248.0