選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
-34% Romand Better Than Cheek 微醺胭脂

顏色粉嫩自然得黎又可以打造年青同可愛既感覺,韓國美妝達人閔賽倫 Saerom為改變女仔,令大家可以創造出洋溢幸福感既可愛快樂感覺而創作,好啱不同天氣配搭不同感覺同襯衫用嫁 ~ ♥


Romand Better Than Cheek 微醺胭脂  


蘋果肌不只是美,而係更加美 >> My Cheek But Better !


一秒柔焦,給妳好氣色取代自拍柔焦濾鏡的蘋果肌,為你輕鬆展現出微霧粉嫩感同時好似天生baby白裡透紅既自然感覺胭脂 ~ !!!


細緻粉質上臉即滑開,加入少許控油蜜粉,提升持久度,同時加上如柔焦濾鏡的效果,霧化臉頰肌膚紋理,令你散發濃濃果感自然好氣色 ! 


最好既就係搽上去霧面感覺又唔帶珠光,自然又靚,加上粉質好幼細很容易上色,想自然淡色又得,想顯色啲又得,就算重覆再掃,依然可以keep住同肌膚融合,搽上臉自然又薄透 ~ !!!


完全完美地緊貼皮膚,呈現出柔和又優美,唔造作既效果,而且仲可以令膚色顯得更均勻,更有光潤, 更白晢肌既感覺,令人睇起黎好舒適好自然嫁,完美表現出胭脂親膚色彩 !!!


化好底妝,令皮膚毫無瑕疵,如果唔搽胭脂的話, 妝容就唔夠完美,嚴重啲會好似病左咁嫁,所以想睇起黎精神啲,有氣色啲,就要用胭脂啦,而且胭脂仲有修容作用嫁,可以幫你完成細膩既妝容嫁 ~ ♥


Color : 


# 01TANGERINE CHIP : 活潑珊瑚色,令你睇起黎更精神


#02 PEACH CHIP : 粉嫩蜜桃色,令你睇起黎更甜美可愛!


# 03 BLUEBERRY CHIP : 氣質粉紫色,幫你對抗暗啞膚色,令你肌膚睇起黎更白晢


#04 FIG CHIP : 無花果色係「戀愛的顏色」!創造天生白裡透紅的好氣色!


不挑膚色,白肌、健康肌都能輕鬆駕馭,簡單的大地色/粉嫩色調的眼妝、乾燥玫瑰/珊瑚橘唇色就能搭配,妝感日常、清新又耐看,可說是超不挑年紀的腮紅色呢!


#05 CHERRY CHIP : 粉嫩櫻桃色,害羞淘氣感UPUPUP!要成功偽裝成自然的臉紅感絕對非佢莫屬!


【本文由Korean Beauty Secret 撰寫, 未經授權, 請勿轉載 】



























Romand Better Than Cheek 微醺胭脂

  • 品 牌: Romand
  • 型 號: Romand Better Than Cheek
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$118.0
  • HK$78.0
  • 可使用積分: 11800

選項及配件:

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

Romand Easy Draw Eyeliner 顯色持久眼線液筆 -19%
柔軟的刷毛,新手用好易畫嫁,而且顏色又好超顯色,顯色力同要流暢度都好滿意!!!Romand Easy Draw Eyeliner 顯色持久眼線液筆 color : #01 Chic Blac..
HK$68.0 HK$55.0

Romand Better Than Eyes 玩美4色眼影盤 -20%
Romand係不少韓國女生心目中的愛牌,最新推出既4色眼影盤更係韓妹化妝袋不可缺少既一員啦!如果你係化妝新手,覺得眼影盤顏色太多好難配色,咁你就會大愛呢盒4色眼影盤啦!原因佢已經設計好不同風格,用起黎..
HK$148.0 HK$118.0

Romand Juicy Lasting Tint (NEW) 甜美可口持久鎖色唇彩 9色選 -28%
比第一代更加優秀的「玻璃」光澤感,不只鎖色,連光澤感都能很持久,令你擁有鮮嫩欲滴的果汁唇!就像天生又嘟嘟又可愛既雙唇 ! 韓國美妝達人閔賽倫 Saerom幫你打造最讓人想親一親既「MLBB 3.0」甜..
HK$108.0 HK$78.0

Romand Zero Cushion 輕透偽素顏裸感氣墊 -16%
輕鬆一拍,偽素顏裸感肌Get!令你擁有最靠近仙女的自然好膚質 ! 2合1 升級 >> 零粉感+高遮瑕 !獨特的Air-light科技,讓妝感更加輕薄..
HK$188.0 HK$158.0

Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition) 零克輕羽霧面唇膏 (柔美日落限定) -43%
奶油感的霧面質地令唇膏更滑順、好顯色!Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition) 零克輕羽霧面唇膏 (柔美日落限定)最大熱的MLBB色調,五個顏色..
HK$148.0 HK$85.0