選購任何Huxley產品滿$500, 送HuxleyOil Essence 肌底精華 5ml滴管旅行裝
-43% Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition) 零克輕羽霧面唇膏 (柔美日落限定)

奶油感的霧面質地令唇膏更滑順、好顯色!


Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition) 零克輕羽霧面唇膏 (柔美日落限定)


最大熱的MLBB色調,五個顏色都好夢幻嫁!


優雅不張揚但又令人無法移開目光,質地輕薄無負擔,無論係咬唇妝、接吻妝通通都能駕馭!


簡單塗抹就能輕鬆暈開,形成自然的柔焦絲絨效果,唇型瞬間立體完美!


一搽就上色,又唔會起皮,完美地演繹出柔霧感,極緻時尚,質地柔軟輕盈,自然零重力 !!! 

Color : 


#09 (Silhouette) 夕陽紅 : 帶點奶茶色感的MLBB色調,學生、OL、偏愛溫暖色系的低調優美感覺 ! 


#10 (Before Sunset) 微醺紅 : 乾燥玫瑰粉的色調,基本上任何人都能駕馭,乾燥粉中卻帶點莓紅色系,搽上後莫名給人一種想親近的感覺 ! 


#11(Evening) 暮色磚 : 帶點橘又帶點棕調的楓葉色系,是最不能錯過的顏色,畫激吻唇就好靚啦 ! 


#12(Sunlight) 晨曦色 : 帶紅色系的MLBB色調,很顯白又不失氣場的顏色,用黎畫咬唇就最適合啦 ! 


#13(Midnight) 晚霞紫 : 帶紫紅色系的MLBB色調,又有氣勢又溫柔的顏色,而且仲有顯白效果嫁 !




















Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition) 零克輕羽霧面唇膏 (柔美日落限定)

  • 品 牌: Romand
  • 型 號: Romand Zero Gram Matte Lipstick (Sunset Edition)
  • 庫存狀態: 有現貨
  • HK$148.0
  • HK$85.0
  • 可使用積分: 10800

選項及配件:

免運費

可於門市取貨

門市地址: 

尖沙咀加連威老道10號加威中心12樓03室

營業時間:
星期一至五 12:00 - 20:00
星期六 ,日12:00 - 19:00

運送時間

2-4工作天

Romand Easy Draw Eyeliner 顯色持久眼線液筆 -19%
柔軟的刷毛,新手用好易畫嫁,而且顏色又好超顯色,顯色力同要流暢度都好滿意!!!Romand Easy Draw Eyeliner 顯色持久眼線液筆 color : #01 Chic Blac..
HK$68.0 HK$55.0

Romand Better Than Eyes 玩美4色眼影盤 -20%
Romand係不少韓國女生心目中的愛牌,最新推出既4色眼影盤更係韓妹化妝袋不可缺少既一員啦!如果你係化妝新手,覺得眼影盤顏色太多好難配色,咁你就會大愛呢盒4色眼影盤啦!原因佢已經設計好不同風格,用起黎..
HK$148.0 HK$118.0

Romand Juicy Lasting Tint (NEW) 甜美可口持久鎖色唇彩 9色選 -28%
比第一代更加優秀的「玻璃」光澤感,不只鎖色,連光澤感都能很持久,令你擁有鮮嫩欲滴的果汁唇!就像天生又嘟嘟又可愛既雙唇 ! 韓國美妝達人閔賽倫 Saerom幫你打造最讓人想親一親既「MLBB 3.0」甜..
HK$108.0 HK$78.0

Romand Better Than Cheek 微醺胭脂 -34%
顏色粉嫩自然得黎又可以打造年青同可愛既感覺,韓國美妝達人閔賽倫 Saerom為改變女仔,令大家可以創造出洋溢幸福感既可愛快樂感覺而創作,好啱不同天氣配搭不同感覺同襯衫用嫁 ~ ♥Romand..
HK$118.0 HK$78.0