選購 Hera 粉底,限時送你一套限量版 Hera 禮盒

athe

athe

韓國athe:被法國純素VEGAN認證的高端護膚及化妝品牌,大家可以由有色純素唇膏開始了解佢,當嘴唇好易乾甚至爆裂到出血,都好推薦大家用,真係好用到飛起嫁!


主打敏感肌膚也能使用的天然純素彩妝,包裝都好細心地採用回收材質製作,為韓國彩妝開啟左天然風氣之餘,都可以為地球盡一份心力。愛靚係每個人都希望既,但其實靚既同時我地都可以盡量唔去對環境、動物造成傷害,一舉兩得,絕對係一件最開心既事黎嫁。


什麼是純素護膚品? 純素產品(Vegan Product)及不含動物成份,所有產品全都不經動物測試同時貫徹100% 純素,對皮膚的刺激相對亦較小,產品從生產到製成皆未造成傷害動物或使用動物做實驗,也沒有使用任何直接或間接自動物取得的原料。


  • 純素 >> VEGAN認證
  • 拒絕使用動物測試和動物性成分
  • 天然成分配方,不含酒精與其他化學成分
  • 敏感肌和孕婦都可以放心的使用
  • 可持續使用的環保包裝


顯示:
排序方式:

athe Authentic Lip Balm Limited Edition Spicy Tiger積雪草高保濕潤唇膏

athe 2022年新年限量版 #00 Spicy Tiger,含有老虎草(積雪草提取物)成份既潤唇膏~長期戴口罩更加要而注重唇部護理嫁!想維持水潤嘟嘟性感唇,就要改善比肌膚更脆弱的雙唇乾燥脫皮問題啦..

HK$268.0

athe Authentic Lip Balm 透亮溫感高保濕潤唇膏

韓國小眾美妝品牌athe攻佔 IG!韓國第一支純素唇膏!韓國微笑女王鄭麗媛的唇膏~特別的「緞帶唇膏」,在唇膏上面製作出圓形的圈圈,同時附上更超靚既緞帶,綁起超級可愛,好有少女心嫁,更可以當禮物送比朋友..

HK$268.0

Athe Authentic Pink Vita Cleansing Oil 純素粉色維他命二合一卸妝潔膚油

「卸+洗」新護膚概念!乾、濕兩用型的卸妝+洗臉,懶人可以直接洗澡時一齊用啦!正確且確實的清潔,係護膚的關鍵第一步!好多人化妝但就無仔細地卸妝同潔膚,耐左積積下好會導致黑頭、髒污、皮脂堆積,痘痘同粉刺就..

HK$358.0

Athe Authentic Pink Vita Foaming Cleanser 純素粉色維他命泡沫洗面奶

會呼吸的氧氣氣泡,能有效排除毛孔深層既污染物質,令肌膚極緻白滑,就好似喺屋企做spa一樣,為你帶來愉快心情,抗氧化、美白、補水、排毒一次過搞掂哂~用完之後,皮膚感覺好滑又好嫩,而且毛孔真係變細左,肌膚..

HK$328.0

athe clean volume vegan mascara 純素豐盈睫毛膏

獲得法國純素認證,即使敏感的眼睛都可以放心使用啦!athe clean volume vegan mascara 純素豐盈睫毛膏10g從根部開始有力地提升睫毛,打造出濃密乾淨的睫毛!防水防汗防暈染,避..

HK$298.0

athe Double-Edge Vegan Brow 純素持久立體自然眉筆+染眉造型膏

韓國第一支擁有純素認證的眉筆+染眉造型膏!輕鬆打造自己喜歡的眉型!畫眉同時染眉,不但能大大縮短化妝時間外,效果又很持久,素顏也能展現自信美!「清新回歸,輕鬆擁有溫柔力 」,想令妝容睇起黎更溫柔優雅,眉..

HK$218.0

athe Glow Tension Pact SPF50+ PA+++ 純素精華濾光網狀氣墊粉底 (附補充裝)

純素精華濾光網狀氣墊粉底!24小時令你妝容完美無瑕!使用 100% 純素配方,而且沒有使用任何動物測試,敏感肌也適用~含有植物膠原成分的「保養系專業級底妝」專為敏感性肌膚而設 --> 混合偏乾,..

HK$398.0

athe Slim-Fit Vegan Liner 純素防水防暈染眼線筆

動物友善「眼線筆 Eyeliner」推薦,而且眼皮容易敏感嘅人士都用得~長時間戴口罩,唔想化妝但顯出好氣色?可以運用眼線筆打造出一對迷人大眼,令眼神隨時放電啦!用眼線筆就最怕出現熊貓眼嫁啦,所以最好就..

HK$208.0

athe Vegan Relief Sun BB SPF50+PA++++ 純素舒膚防曬BB霜

鐘意用BB Cream既你、敏感肌既你,因天氣乾燥而變得敏感你,有身孕既你,唔可以錯過呢款BB Cream嫁,佢可以幫你打造透亮自然又水潤既美麗膚質 ~ ♥溫和天然加上低敏的純素品牌athe,孕婦都啱..

HK$318.0

athe Vegan Relief Sun Essence SPF50+PA++++ 純素舒膚防曬精華

溫和天然加上低敏的純素品牌athe,孕婦都啱用!懷孕期間皮膚會變得好敏感,加上同時要擔心化學成分會對寶寶做成傷害,所以用護膚品都要特別小心嫁,而純素品牌athe既護膚品及化妝品,就有好多韓媽及敏感肌人..

HK$318.0

athe Vita Whitening Cushion SPF50+ PA+++ 純素全效維他命亮白氣墊粉底 (附補充裝)

韓國第一款純素氣墊粉底!24小時令你妝容完美無瑕!使用 100% 純素配方,而且沒有使用任何動物測試,敏感肌也適用~athe Vita Whitening Cushion SPF50+ PA+++ 純..

HK$398.0