李英愛「防腐級」凍齡秘訣,護膚一定要學!

Lagom

Lagom

Lagom 韓國護膚品牌,"Not Too Little, Not Too Much" 不多不少,剛剛好!韓妹肌膚透亮的秘密武器!

產品已通過肌膚刺激性測試,敏感肌和問題肌膚都可放心使用。而且含植物幹細胞的修復功能,可以在肌膚表面形成保護膜,令肌膚實現健康水感的補水功能。

顯示:
排序方式:

Lagom Cellup Gel To Water Cleanser 溫和水光潔面啫喱 (NEW)

想要有淨透肌膚,表現女性肌膚的透明感和光澤,第一道防線就是清潔  !"Not Too Little , Not Too Much "由12名專家組成的團隊,包括皮膚科醫生,專家教授,醫學博士..

HK$158.0

Lagom Cellup Micro Cleansing Water 魔法卸妝美肌水

呢支係一支多功能既魔法卸妝美肌水黎嫁,而且極慳時間,可以當卸妝水、潔面水、化妝水或保濕水,只要用化妝棉蘸滿美肌水後,從臉部內側到外側輕輕擦拭,就可以去除角質和污垢,同時可以卸埋妝嫁,就算難卸既唇膏、眼..

HK$208.0

Lagom Cellus Deep Moisture Cream 水光深層保濕面霜 (NEW)

用保濕面霜混合 foundation,就係擁有29年專業化妝師經驗的高媛惠教授為韓星打造健康水光肌既秘密 ~提升面霜滲透力,同時擁有柔滑吸收力和吸附水份的質地,輕盈清爽快吸收,唔會堵塞毛孔,令皮膚可以..

HK$298.0

Lagom Cellus Mist Toner 水光保濕噴霧爽膚水 (NEW)

Lagom 皇牌產品 : 被稱為 「藝人噴霧」!擁有29年專業化妝師經驗的高媛惠教授特別為韓星打造健康水光肌而研發,韓星們既發光皮膚秘密,就係「水光」化妝法,「水光妝」呢個新造詞,就係出自知名美妝師高..

HK$208.0

Lagom Cellus Sensitive Cica Powder 積雪草痘痘調理舒緩粉

Lagom以緩解痤瘡和粉刺等皮膚問題而推出的萬用痘調理舒緩粉!同時可以改善口腔周圍濕氣引起的濕疹性皮炎和口罩接觸皮膚引起的接觸性皮炎引起的接觸性皮炎!仲可以對付石頭瘡嫁,主要成份係積雪草!可舒緩痘痘肌..

HK$108.0

Lagom Cellus Sun Gel Plus SPF50+ PA++++ 清爽水光保濕防曬啫喱 (升級版)

"Not Too Little , Not Too Much " ,給肌膚超高效超清爽的防護!1) 不曬傷 ~ 徹底隔絕日光傷害  2) 不曬黑 ~  防止黑色素生成&n..

HK$198.0

Lagom Illuminating Hot Cleansing Gel 溫熱深層潔面啫喱

Lagom最新推出既溫感洗面!一支可以同時卸妝、洗臉同護膚,令你擁有健康水潤肌!「微微發熱既微溫感,能清潔毛孔、KO黑頭粉刺、粗大毛孔、去除粉刺」帶走臉上的妝容污垢外,仲可以深入毛孔,吸附老廢角質及污..

HK$208.0

Lagom Peptide Microneedle Patch 胜肽保濕抗皺收眼袋微針眼膜

Lagom 最新推出既微針貼膜,可以用喺雙眼之外,任何想去紋既位置都用得嫁!好多人都問我幾時先有眼膜?今次終於比我試到啦,好好用!有效果之餘仲要都幾抵喎,好開心呀!可以減少皺紋、細紋、減淡黑眼圈、收緊..

HK$338.0